Referenties

Dinsdag 19 december 2017 was het weer zover. Het Kerstdiner, georganiseerd door de ASPM, de Algemene Seniorenvereniging Puttershoek-Maasdam, kon weer bij Alcazar Events worden genuttigd. Ook deze maal ging onze gedachten uit om als muzikale omlijsting van dit diner te vragen of Koor De Eilanders beschikbaar was, en dat was gelukkig ook zo.

Toen tussen de hoofdmaaltijd en het dessert het koor de zaal betrad in totaal met 42 personen, ja dat is nog al wat, werd naast het toneel ook nog een gedeelte voor het toneel door de zangeressen en zangers in beslag genomen. In het gedeelte voor de pauze is vooral kerst gerelateerde zang ten gehore gebracht. Na de pauze was het met veel bekende nummers opnieuw heel sfeervol en gezellig. Als afsluiting is nog gezamenlijk het Ere Zij God gezongen. Dit allemaal onder de bezielende leiding van de dirigent Joop.

Een niet minder belangrijk punt is dat het gehele koor er zoveel plezier aan beleeft, iets wat duidelijk door iedereen werd uitgestraald. Al met al een prachtig optreden wat zeker in de toekomst voor herhaling vatbaar is.

Wij hebben er met ons allen -ik heb van niemand gehoord die het niet mooi heeft gevonden- bijzonder genoten van een SPETTEREND MUZIKAAL optreden. Nogmaals hartelijk bedankt.

Namens de ASPM,
Koos den Heijer

ASPM

Bij deze willen we jullie bedanken voor het gezellige optreden tijdens onze herfstmarkt. We hebben weer genoten. Graag tot een volgende keer.

Groeten, Adrie van der Wulp
St. Vrienden van Immanuël

zorgwaard

Dinsdag 19 September hadden we een gezellige middag in de Swaensvoet te Nieuw-Beijerland. De Eilanders traden op en hadden veel meezing liedjes, alles zong uit volle borst mee. Er werd ook nog mee gedanst. Een hapje een drankje hoorde er ook bij. Een geslaagde middag voor iedereen. Even er tussen uit voor sommige personen. Op het einde van de middag werd iedereen bedankt voor de inzet om dit mogelijk te maken.

Met vriendelijke groet, P. Kappetein

Beste koorleden,
 

Wij willen jullie bedanken voor de geweldige middag en avond. Dankzij de inzet en keur aan liedjes hebben onze bewoners een superleuke middag/avond
gehad. Zij hebben er van genoten en er wordt nog steeds over nagepraat. We hopen jullie in je toekomst nog een keer te mogen verwelkomen. Voor ons is het zeker voor herhaling vatbaar.

Met vriendelijke groet, Recreatiecommissie Zuidwester.

Beste Eilanders,

Wat was het leuk om jullie na jaren weer terug te zien met Koningsdag in Heinenoord. Wij als Oranjevereniging maar zeker ook het publiek hebben genoten van jullie optreden. De vrolijke nummers waar mensen mee konden zingen en er werd zelfs een dansje gedaan. Maar ook de fantastische samenwerking met ons bingoteam wat verliep dat gesmeerd.

Daarom onze complimenten aan jullie! En ja wat doe je als je zo tevreden bent?

Gewoon weer boeken voor Koningsdag 2018

Bedankt en tot volgend jaar!

Namens de Oranjevereniging Nederland en Oranje (Heinenoord).
– Marlien Terlouw –

Voor dinsdag 18 april 2017 hadden wij voor onze laatste avond van het seizoen het koor de Eilanders uit de Hoeksche Waard uitgenodigd. Hoewel er in onze omgeving vele koren zijn, wilden we onze horizon eens verbreden. Via onze inspiratiebron kwamen we op het Koor de Eilanders. Een uitstekende keuze zo bleek afgelopen dinsdagavond.

De zaal was gevuld met 87 Stolkse Vrouwen en we hadden er zin in. Maar het koor ook, wat een sfeer en gezelligheid. Het koor bracht een zeer gevarieerd programma, het merendeel Nederlandstalig, maar ze schroomden ook niet om Duits of Engelstalig te zingen. Er werd de hele avond meegezongen en we kwamen er zelfs voor uit onze stoelen om heerlijk mee te swingen. Wat een fantastisch koor dat sfeer weet te brengen mede door de swingende dirigent Joop. Een staande ovatie was de beloning voor dit koor dat ons een geweldige avond heeft geboden.

Annie Kool-Huisman

Vrijdag 16 maart heeft koor de eilanders weer een prachtig optreden verzorgd bij Alerimus, locatie de Buitensluis in Numansdorp.
Dit keer tijdens de landelijke NL doet dag die in het thema stond van de buurtkoffietafel om de buurtbewoners met elkaar in contact te laten komen. Mede dankzij het optreden van koor de eilanders is dit zeker gelukt. De herkenbaarheid van het repertoire verbond de aanwezigen met elkaar en daardoor was het een hele gezellige en geslaagde middag. We willen dan ook weer alle leden en de dirigent bedanken voor hun geweldige inzet en hun enthousiasme.

Met vriendelijke groet, Eveline Schelling

Afgelopen woensdag middag een hele gezellige middag gehad met dit geweldige koor dat te gast was in ons woonzorgcentrum Ruitersbos te Breda.
Jullie hebben onze bewoners een geweldige middag bezorgd met een lach en een traan! Jullie repertoire past uitstekend bij deze doelgroep, lekkere meezingers die iedereen kent? Onze mensen hebben genoten en het is voor herhaling vatbaar dus we zien jullie dan ook graag nog eens terug. Super bedankt dat jullie er waren, ook namens onze bewoners van Ruitersbos.

Corry van der Vlist

Zaterdagmiddag 18 februari in de Hoge Weide. 

Nadat we 3x de afspraak door Corona maatregelen moesten annuleren, mochten we in eindelijk in een volle zaal genieten van de Eilanders. 

Namens de Vrienden van Hoge Weide, hartelijke dank Koor de Eilanders!! 

Schuiven naar boven