Verslag Oranjefeest in Goudswaard dd.28-04-2018

Verslag Oranjefeest in Goudswaard dd.28-04-2018


Voor  KONINGSDAG en op uitnodiging van de Oranjevereniging Goudswaard bracht ons koor gezelligheid in de feesttent die stond opgesteld bij   voetbalclub De Goudswaardse Boys. Deze keer openden we met het Wilhelmus en daarna klonk ons clublied.

Veel publiek was er jammer genoeg niet. Het was koud en regenachtig.  Maar dat  deerde ons niet.  Volgens Joop zag ons koor er geweldig uit, met al onze oranje sjaals, hoedjes en petjes etc.

Het werd een spetterend optreden met o.a. Japie de Portier ook gingen we van   Rotterdam (Feyenoord) en Amsterdam (duizenden  tulpen)  nog naar de Costa del Sol  en die wilde meid Bloody Mary was er ook weer bij. Op het dak was het niet goed toeven, dus  “Kom eraf”.

Met een rustig nummer van Elvis Presley, waarop gedanst en geknuffeld werd, kwamen  we aan  het einde van ons optreden en sloten we af met We’ll meet again. We kregen een daverend applaus.  Daarna kreeg het publiek nog een toegift van ons (volgens mij de eerste keer).  Ik heb  de indruk dat iedereen heeft  genoten van ons optreden, zowel koor als publiek. Want daar doen we het voor!

Wil

Verslag Oranjefeest in Goudswaard dd.28-04-2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven