ZINGEN IN… OOSTVOORNE dd.14-05-2018

ZINGEN  IN… OOSTVOORNE  dd.14-05-2018

En daar gingen we hoor!!  Met de pont. De “ QUEEN JACQUELINE” bracht ons van Nieuw-Beijerland, via Hekelingen naar Oostvoorne.

Ongeveer 33 leden van “Koor de Eilanders” gingen zingen voor de “Vrouwen van Nu“ van  Oostvoorne. De afsluiting van het seizoen van deze “Vrouwen van Nu” werd een heel gezellige avond met… polonaise !!!!

De avond werd gehouden in het mooie culturele centrum “De Man”. Gelukkig hadden wij onze “mannen”ook bij ons en er was een man achter de bar, onze fotograaf, en onze eigen Joop! Er was voor ons een aparte kamer vrijgehouden met koffie, thee en sap, zoals dat artiesten betaamd!! Goed verzorgd dus.

We begonnen met zeemansliedjes en er werd al snel meegezongen. De dames van allerlei pluimage hadden het al snel naar hun zin. In de pauze kwam de enthousiaste voorzitster vragen of alles naar wens was en verklapte dat de dames een heerlijke avond hadden! Alma werd geprezen voor het leuke, enthousiaste telefoongesprek en toen klonk alweer het slotlied (van Joop’s grote vriendin)! Natuurlijk werd er volop terug gezwaaid. We kregen zelfs nog “lekkers” mee voor op de volgende repetitie-avond!

We kunnen terugkijken op een heel gezellig optreden en gelukkig haalden wij nog net de laatste pont!!

Groetjes Anneke den Boer

ZINGEN IN… OOSTVOORNE dd.14-05-2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven