Optreden voor Vrouwen van Nu in ons oefenlokaal De Bazuin in Oud-Beijerland, donderdagavond 15 september 2022

Optreden voor Vrouwen van Nu, afdeling West Hoeksche Waard

Op donderdag 15 september 2022 hadden we het eerste optreden van ons koor de Eilanders na de lange coronaperiode. Het aantal clubleden is gelukkig door de corona perikelen niet gedaald, we hebben zelfs een wachtlijst.

Deze avond zongen we voor de dames van Vrouwen van Nu (vroeger de plattelandse vrouwen geheten) afd. West in Oud Beijerland, in onze vertrouwde zaal de Bazuin.

Iedereen had er veel zin in, heerlijk om na zo’n lange periode weer voor het publiek te zingen. Ook de dames van Vrouwen van Nu genoten van onze gezellige nummers die we ten gehore brachten. Veel bekende nummers, waardoor de dames lekker konden meezingen. Eén van de bestuursleden van Vrouwen van Nu was deze dag jarig. Voor haar werd spontaan het Lang zal ze leven gezongen. Waarbij Joop, (zoals altijd), het gebruikelijke rondje met de jarige liep.

Wij mogen terugkijken op een succesvol optreden, en kijken al uit naar de volgende keer.

Ria Veliscek

Schuiven naar boven