Verslag van het optreden van ons koor bij ‘de Vrouwen van Nu’ in Oostvoorne, maandag 8 mei 2023.

‘s Morgens is Jan alvast de kar gaan halen. Hij kan alvast maar aan de
Bommelskoussedijk voor de deur staan. Kunnen we zo wegrijden als het tijd is! Het is de laatste tijd nogal druk op de weg, maar vandaag geluk, brug en tunnel open!! Dus moet goed komen.

17.30 uur vertrekken we via de Heinenoordtunnel naar Oostvoorne.
Het loopt als een zonnetje, 45 minuten later staan we voor het prachtige pand “De Man” Hier is ons optreden !!!!
Een enthousiaste voorzitter en nog een ander bestuurslid heten ons van harte welkom. Boven is er een kamer voor ons, waar de koffie/thee klaar staat! We blijven nog even buiten en de koorleden komen zachtjes aan allemaal aangereden. In totaal 33 personen.

In de mooie zaal hebben we lekker gezongen , we begonnen met zeemansliedjes en de dames zongen en klapten al gauw mee. We zitten dicht bij de kust, dus het lied “Terug naar de kust” past hier zeker ! En warempel er is ook nog een jarige, dus gaan we voor haar zingen en Joop gaat zelfs met haar dansen! Heel gezellig en in de pauze staan er verschillende flesjes fris op ons te wachten.Kelen weer gesmeerd en op naar de tweede helft! En jawel hoor er komt gewoon een polonaise !! Maar we laten de dames natuurlijk ook graag horen, dat we mooie liedjes , zoals Paradise, Halleluja en Can’t help falling in love kunnen zingen.

Het is gewoon een “ geslaagde avond” en we worden enthousiast bedankt met MERCI !! Nou dat komt altijd van pas, lekker bij de koffie/thee op de laatste repetitie donderdagavond a.s. mits er al niet iemand voorgeproefd heeft!!!

Allemaal een fijne zomer en groetjes van Jan en Anneke den Boer!!

Schuiven naar boven