Kerstoptreden Open Waard aan de Polderlaan in Oud Beijerland dd.23-12-2016

Vrijdag de 23e December was voor ons het laatste Kerstoptreden van 2016. We waren op uitnodiging van De Open Waard in het gezellige noodonderkomen in Oud Beijerland.

Het hele gebouw was rijkelijk en gezellig versierd en de sfeer was als vanouds. We werden feestelijk ontvangen en zo konden we van start gaan met ons Kerstoptreden.

Er werd weer flink uit volle borst meegezongen. Alleen bij de aankondiging van Elvis Presley stond iemand op met zwaaiende armen van ,nee’. Toen we eenmaal Can’t Help Falling in Love gezongen hadden, sloeg het zwaaien om in keihard klappen.

Het Koor kreeg een compliment van de leiding, evenals Joop onze Dirigent, met daarbij de uitnodiging voor het voorjaar 2017,als er een grote B.B.Q gehouden zal worden. We kijken er naar uit !

Bij ons vertrek werden we zowel door bewoners als begeleiders staande gehouden, die ons bedankten voor de gezellige middag. We gingen met een warm gevoel naar huis nadat we een klein beetje Vreugde, Plezier en wat Verlichting hebben kunnen brengen in deze Decembermaand.

Annelies Boelhouwer.

Kerstoptreden Open Waard aan de Polderlaan in Oud Beijerland dd.23-12-2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven