Bedrijfs – Kerstoptreden bij Fam. Biesheuvel te Heinenoord. 17-12-2016.

Bij het betreden van het erf werden we direct al begroet door het paard en de kwispelende honden. De loods was feestelijk verlicht, inclusief een sterrenhemel. De tractoren stonden weer gemoedelijk naast elkaar en vormden zo ons podium.

We werden verwelkomd door de Familie Biesheuvel met koffie en speculaasbrokken.

Onze mannen waren al vroeg op pad om alles te installeren, zodat het feest om 15.00 uur kon beginnen.

Langzaamaan liep de hal vol en na de 1e pauze kwam de stemming er echt goed in, vooral toen we Can’t Help Falling in Love van Elvis gingen zingen. De lichtjes van de mobieltjes kwamen al snel te voorschijn.

Wat een happening!

Vooral toen er gedanst werd en de polonaise werd gelopen. We kregen ook nog steun van enkele leden van de Polderzangers den Driesprong tijdens de zeemansliedjes en andere gezellige meezingers. Een mooi groot koor.

De stemming zat er goed in, ook tot plezier van het publiek.

Ook de Grote Kleine Tinus zat weer op zijn zangstoel en sloeg geen lied over, net als in Oud Beijerland met ons Kerstoptreden, toen was hij er ook met de Heer Biesheuvel.

Na de uitreiking van de ,,GOUDEN SCHOEN” aan de Heer Biesheuvel ,verdiend voor zijn betrokkenheid bij het voetbal, kon het feest helemaal niet meer stuk en ging nog lang door. De toast met paling, zalm en makreel en alle andere lekkernijen , warme (hete) seuters, alles was er in overvloed. Ook de kelen werden goed gesmeerd!!

Een zeer geslaagde middag om met plezier op terug te kijken.

Groetjes ,
Annelies Boelhouwer.

 

Bedrijfs – Kerstoptreden bij Fam. Biesheuvel te Heinenoord. 17-12-2016.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven