Verslag optreden in de Tienvoet dd. 27-04-2017

Optreden 27 april 2017 in de Tienvoet te Heinenoord op uitnodiging van Oranjevereniging Nederland en Oranje.

Vandaag vieren we de 50ste verjaardag van koning Willem-Alexander. Het is Koningsdag en wij treden vandaag op in Heinenoord.

Het feest is al in volle gang als wij aankomen bij sporthal ” de Tienvoet”. De Oranjevereniging heeft veel activiteiten georganiseerd. Er is een vrijmarkt, allerlei kinderspelen, Wild West games, Bingo, ‘s avonds is er een playbackshow en daarna nog een saloon quiz en nog veel meer.

Het hele koor is feestelijk uitgedost met veel oranje sjaals en hoeden. Onze dirigent Joop ziet er prachtig uit in zijn oranje colbert!

We zingen tijdens de bingo en bij het Rad van Fortuin. We beginnen het optreden met ons volkslied het “Wilhelmus” en iedereen zingt uit volle borst mee!!!

We zingen bekende vrolijke liedjes over cafeetjes, zonnige stranden, liefde enz. Met de bus van Bussum naar Naarden, altijd een succes en natuurlijk “wij dansen de Sirtaki” een van onze laatste nieuwe songs.

In de pauze worden we getrakteerd op een heerlijk oranjebittertje en hartige hapjes zoals kaas en worst.

Er worden veel foto’s gemaakt met Willem-Alexander, die op een levensgrote foto aanwezig is. Aan het einde van de middag kunnen we weer terugkijken op een gezellig en geslaagd optreden van Koor de Eilanders.

Groetjes Janneke Buijs.

Verslag optreden in de Tienvoet dd. 27-04-2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven