13 mei 2017 Optreden in De Hoge Weide in Strijen.

13 mei 2017 Optreden in De Hoge Weide in Strijen

Ja, wat een feest om uitgenodigd te worden door de vriendenclub van De Hoge Weide uit Strijen en weer op te mogen treden met Koor De Eilanders.

De zaal zat vol met vrolijke, gezellige, opgewekte bewoners, gasten en een geweldige club verzorgenden, die gelijk al met de armen zwaaiden bij ieder lied en spontaan de polonaise inzetten waarbij de rij steeds langer werd.

Door de zaal en gang om via achterste zaal weer terug te komen. Wat een plezier voor iedereen, de stemming zat er goed in.

In de zaal zagen we ook bekende gezichten van mensen waarmee in de pauze een gezellig praatje werd gemaakt. Bij het zingen van Bloody Mary werden de armen in elkaar geslagen en deinde de hele zaal mee.

Vlak bij ons zat een echtpaar waarvan mevrouw alles meezong en danste. Bij het lied Naar de Kermis en de zin En boven in dat het reuzenrad krijg jij een zoen, gaf ze die liefdevol aan haar man. Lief !?

In de zaal zat ook een mijnheer die de dag ervoor jarig was en hij werd spontaan toegezongen door het koor t met Lang zal hij leven. Een ander dame kreeg visite van haar familie die geen lied voorbij lieten gaan en uit volle borst mee zongen.

De dirigent moest steeds een plaatsje zoeken voor zijn muziekstandaard vanwege de vrolijke boel die steeds langsliep.

Een uitnodiging om weer te komen op treden later dit jaar werd zowel door de bewoners van de Hoge Weide als de koorleden met plezier aangehoord. Daar kijken we weer naar uit! Met een leuke herinnering aan het fijne optreden en alle verwennerijen, keerden we zaterdagmorgen weer huiswaarts.

Een goede start voor een druk en gezellig weekend voor velen. Moederdag, Feyenoord, een zonnige dag…Genieten dus!

Groetjes, Annelies Boelhouwer.

13 mei 2017 Optreden in De Hoge Weide in Strijen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven