Optreden tijdens de Cultuur – en Kunstmarkt te Piershil dd.24-06-2016

Optreden tijdens de Cultuur – en Kunstmarkt te Piershil dd.24-06-2016

Donkere wolken, regenbuien op zaterdagmorgen. Kan het optreden wel of niet doorgaan..dat was de vraag. Na wat heen en weer gebel, werd besloten te gaan en het ter plekke te bekijken. Een behoorlijk grote club van het koor was aanwezig. Top..! Het druilerige weer kon de sfeer en het meezingende publiek niet beïnvloeden.

De ballonartiest werd omringd door vrolijke en verbaasde kinderen. Onder het afdak van supermarkt de Spar konden de kinderen (en volwassenen) zich laten beschilderen met vlinders en allerlei andere figuurtjes. Een buikspreker was met zo’n schilderende witte pop ook een bezienswaardigheid. De stands waren gevuld met smaakvolle prachtige kunst en mooi handarbeid. Alles de moeite waard om te bezichtigen en te kopen.

Dit alles werd omlijst door de gezellige meezingband MOT WAT die ook goed de sfeer weer kon geven. Daarna was het podium voor Koor de Eilanders dat ook weer het publiek mee kreeg met zang en dans.

Na afloop kwam de Dorpsomroeper nog even langs. Helaas was het feest toen al voorbij.

Al was het minder druk dan gehoopt -door het slechte weer???- de sfeer was er niet minder om. Hoewel we allemaal liever het gezellige zonnetje erbij wilden hebben en de dirigent met Als de zon schijnt van André van Duin had willen beginnen, zette hij nu Zachtjes tikt de regen tegen het zolderraam van Rob de Nijs in.

Helaas, de Weergoden!

Er was wel een partytent opgezet om droog te kunnen optreden. De apparatuur moest wel extra beschermd worden tegen de regen. Ondanks het vochtige weer keerden we na afloop met een voldaan gevoel weer huiswaarts.

Groetjes,
Annelies Boelhouwer.

Optreden tijdens de Cultuur – en Kunstmarkt te Piershil dd.24-06-2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven