Optreden 6 september 2017 in Huis te Hoecke te Puttershoek.

Woensdag 6 september zijn we op uitnodiging van de activiteitencommissie van Huis te Hoecke te gast in Puttershoek.

Rond 19.00 uur is het al gezellig druk in Huys te Hoecke, waar we vanavond mogen optreden. Vrijwilligers lopen nog af en aan om zoveel mogelijk mensen naar de Recreatiezaal te begeleiden. De koffie staat al klaar en na een hartelijk welkom beginnen we zoals altijd met ons eigen clublied.

Al vanaf het begin is ons publiek heel enthousiast. Er wordt veel meegezongen, gedanst, zelfs met de rollator en rolstoel en later op de avond krijgen we zelfs nog een demonstratie van de Griekse sirtaki!!

Een van onze grootste fans is Ton uit Strijen en ook vanavond was hij weer aanwezig. Hij komt altijd op de fiets, door weer en wind, als het niet te ver is.

We zingen zoals gewoonlijk weer een heel gevarieerd repertoire, medleys, Engels- en Duitstalig en vooral Nederlandse liedjes. Het laatste liedje voor de pauze was “een pikketanussie” en dat ging er wel in, zowel letterlijk als figuurlijk. Na de pauze wordt er weer vrolijk meegezongen met o.a.: Droomland, Sierra Madre en Bloody Mary.

Aan het einde van de avond werd er zelfs gevraagd of we volgende week weer willen komen zingen. Een grapje natuurlijk, maar wel een uitnodiging om snel weer te komen. Het was een gezellige avond.

Tot ziens op 9 december want dan zingen we weer in ‘t Huys te Hoecke in Puttershoek tijdens de Kerstmarkt.

Janneke Buijs

 

Optreden 6 september 2017 in Huis te Hoecke te Puttershoek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven