Optreden voor de Gehandicapte Sport in Concordia te ‘s-Gravendeel | 21-10-2017

Optreden voor de Gehandicapte Sport in Concordia ‘s-Gravendeel | 21-10-2017

Het was al weer een jaar geleden dat we bij Concordia in s-Gravendeel te gast waren voor het jaarlijkse muziekspektakel, om samen met de vriendenclub van gehandicapten, verzorgers en gasten er weer een feest van te maken.

Na het diner barstte het muzikale spektakel los. De taak van de dirigent werd al snel overgenomen door onze trouwe hulpdirigent, die ieder jaar al staat te wachten om te assisteren. Voor zowel de mensen in de zaal als voor ons een GROOT FEEST. Frans Bouwer, Zangeres Zonder Naam, Jan Smit, Frans Duijts en vele andere artiesten zijn hun favorieten. Er wordt dan ook met de teksten van hun liedjes uit volle borst meegezongen met daarbij alle bijkomende gebaren.

Er kwamen ook heel wat beentjes van de vloer, zowel voor- als achter in de zaal werd volop gedanst. Bij iedere aankondiging van een lied werd er een vreugdekreet geuit door onze zeer trouwe supporter die al vooraan dichtbij ons kwam zitten. Niets mocht hem ontgaan.

Ook dit jaar ontbrak in de pauze het heerlijke ijsje met slagroom niet, opgediend door twee dames met een heuse echte ijskar. Deze had gretig aftrek bij iedereen. Hopende dit feest de komende jaren weer mee te mogen maken!

Groetjes , Annelies Boelhouwer.

Optreden voor de Gehandicapte Sport in Concordia te ‘s-Gravendeel | 21-10-2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven