Optreden tijdens de jaarlijkse herfstmarkt in dienstencentrum “t Weegje” | 04-11-2017

Jaarlijkse herfstmarkt in dienstencentrum “t Weegje” | 04-11-2017

Op uitnodiging van de Vrienden van Immanuël treedt KOOR DE EILANDERS daar op.

Op de markt is veel te koop b.v. boeken, sieraden, ouderwets snoepgoed, rommelmarktspullen, kleding en veel creatieve handgemaakte dingen. De opbrengst gaat naar zorgcentrum Immanuël in ‘s-Gravendeel.

Vanaf 14.00 uur, als het al gezellig druk is, beginnen de Eilanders met het programma onder leiding van Joop Verlinde, onze dirigent.

De stemming zit er eigenlijk al direct goed in, de “Zeemansliedjes” zijn bekende meezingers voor ons publiek, maar ook luisterliedjes zoals “Wedding bells“, “Green green grass of home” worden met applaus gewaardeerd.

Na de pauze is het nog steeds heel druk op de herfstmarkt, er worden veel lootjes verkocht, waarmee leuke prijsjes te winnen zijn. De poffertjes en de “seuters”, een ‘s Gravendeelse lekkernij, smaken prima.

We zingen na de pauze nog heel wat gezellige en mooie liedjes b.v. De vlieger, De Sirtaki, en ook can’t help falling in love was weer een groot succes. Na afloop nog even wat drinken en napraten over een gezellige middag in ‘s-Gravendeel.

Janneke Buijs

Optreden tijdens de jaarlijkse herfstmarkt in dienstencentrum “t Weegje” | 04-11-2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven