Kerstoptreden Intratuin Numansdorp 22-11-2017

KERSTOPTREDEN BIJ INTRATUIN NUMANSDORP 22-11-2017.

Woensdagavond om 18.30 uur begon KOOR DE EILANDERS aan hun Kerstoptreden bij Intratuin. Op diverse plaatsen in de mooi versierde ruimtes waren workshops en dat zag er gezellig uit.

Voor aanvang kregen we een heerlijk glas thee met een lekkere reep chocolade, niet goed voor de lijn, maar voor een keer geeft dat niet!

Ons optreden begonnen we zoals gewoonlijk met het Clublied en daarna zongen we diverse Kerstliedjes en ook het mooie Wedding Bells en I can’t help falling in love ontbraken niet. Helaas was er weinig publiek, maar dat mocht de pret niet drukken. Onze vaste fans waren er in elk geval wel!!

Het heeft wel iets bijzonders om in zo’n warme sfeer op te treden, want het personeel van Intratuin had er weer een prachtig Kerstgebeuren van gemaakt. Diverse mooie taferelen en alles op kleur verwerkt. Geweldig!

Tijdens de pauze kregen we heerlijke koffie aangeboden in het gezellige restaurant. Na de pauze kwamen er wel meer mensen luisteren en al met al was het voor ons weer een heel fijn optreden.

De Kerststemming zat er dit jaar dus al vroeg in. We kijken weer uit naar een herhaling!! Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid.
Koor de Eilanders wenst alle mensen van Intratuin heel veel sterkte in deze drukke tijd, maar vooral fijne, sfeervolle Kerstdagen en een goed 2018!

Magda.

Kerstoptreden Intratuin Numansdorp 22-11-2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven