Kerstoptreden voor ASPM in Alcazar 19-12-2017

Kerstoptreden voor ASPM in Alcazar | 19-12-2017

Dinsdag 19 december vond het traditionele kerstdiner van de Algemene Seniorenvereniging Puttershoek-Maasdam weer plaats in Alcazar te Puttershoek. In een sfeervolle, in kersttooi ingerichte zaal stond voor al hun leden een voortreffelijk diner te wachten.

Maar als het dessert (Oma’s appeltjes met vanillesaus) is verorberd, staan de DE EILANDERS klaar om zoals in vrijwel alle voorgaande jaren de gasten in een muzikale Kerststemming te brengen. Voor de pauze alleen Kerstnummers die door iedereen werden meegezongen.

Met recht een fijne KERST voor JOU voor MIJ en IEDEREEN.

Natuurlijk mag het Eilandersrepertoire niet ontbreken. Daarom na de pauze de walsenmedley, waarbij volop werd meegezongen en gedanst. Ook moest Jan Jansen weer van het dak komen en waren Tom Jones en Elvis natuurlijk ook weer van de partij. Met het ERE ZIJ GOD werd deze gezellige middag afgesloten.

Het was weer fijn om voor de Seniorenvereniging op te treden. Kortom een geslaagde middag! Diverse keren werd er gevraagd; ‘Komen jullie volgend jaar weer? Het was zo gezellig!’ Bij de uitgang werden wij nog verrast met een gevulde kerstbeker. Een fijne Kerst en een gezond en muzikaal 2018.

Henk.

 

Kerstoptreden voor ASPM in Alcazar 19-12-2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven