Het optreden in de Hoge Weide op zaterdag 17 februari 2018 te Strijen

Het optreden in de  Hoge Weide op zaterdag 17 februari 2018 te Strijen

We werden hartelijk ontvangen met koffie en koek. Onze mannen waren druk met bezig met het klaarzetten van de apparatuur, de muziekstandaards en de geluidsboxen. Joop liep te stralen in het zwarte gilet met op zijn rug het mooie logo van het “Koor de Eilanders”. Nu hoeft niemand meer te denken wie is die man en wie zijn die koorleden, het staat prachtig op Joop zijn rug geprojecteerd. Ik weet niet wie het logo op het gilet zo mooi gemaakt heeft, maar petje af daarvoor.  Voor de pauze hebben we zeemansliedjes gezongen met onze petjes op. De bewoners en vrijwilligers zongen en klapten gezellig met het koor mee.

In de pauze was er voor iedereen frisdrank, de bewoners kregen een advocaatje met slagroom. Nou daar hadden sommige koorleden ook wel trek in en zij kregen ook zo’n lekker advocaatje.  Maar… de pauze was al bijna voorbij, dus het moest wel snel naar binnen gewerkt worden. Daar hadden de koorleden geen enkele moeite mee gelukkig. De vrijwilligers presenteerden ook nog stukjes kaas en worst, dus we konden weer voldaan aan de slag. Na de pauze hadden we weer een gevarieerd repertoire. Heerlijk, om steeds weer te zien hoe iedereen zo van muziek kan genieten en het kost zo weinig. Ook de koorleden gingen weer vrolijk en blij naar huis om van het weekend te gaan genieten.

Het optreden in de Hoge Weide op zaterdag 17 februari 2018 te Strijen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven