Optreden in ’t Weegje tijdens de lentemarkt dd.24-03-2018

Optreden in ’t Weegje tijdens de lentemarkt dd.24-03-2018

Vandaag 24 maart 2018 is Koor de Eilanders te gast op de Lentemarkt te ‘s-Gravendeel. Deze dag wordt georganiseerd door vrijwilligers. Een groep enthousiaste mensen die zich volledig inzet voor het verzorgingshuis. Op allerlei manieren probeert men wat geld los te peuteren voor het goede doel: de ouderen van ‘s-Gravendeel.

Zo zien we hier tafels met planten en bloemen, sieraden, strikjes, poppenkleertjes,  gehaakte spulletjes, verlotingen, oude boeken, curiosa enz, enz. De warm gebakken seuters hebben grote aftrek. Seuter is de bijnaam van de inwoner van ‘s-Gravendeel.

Het is een klein aardappeltje dat door het hor heen valt en vroeger uit zuinigheid niet werd weggegooid. In de reuzel gebakken met veel peper en zout is het een lekkernij bij de borrel of een biertje. Nu nemen we daar een zak chips voor!

Onze dirigent Joop heeft lentekriebels en neemt energiek de leiding. We reizen van Rotterdam naar Amsterdam en Italië naar Spanje. Elvis komt langs en ook Peter Koelewijn. We hebben heerlijk gezongen voor een gezellig publiek dat lekker meeklapte en zong.

Beste vrijwilligers. Bedankt voor jullie inzet en hartelijke ontvangst. Wij hebben ervan genoten.

Koor de Eilanders,
Sonja

Optreden in ’t Weegje tijdens de lentemarkt dd.24-03-2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven