Optreden in De Hoeckenisse te Klaaswaal dd. 13-03-2018

Optreden in De Hoeckenisse te Klaaswaal dd. 13-03-2018       

Een thuiswedstrijd in De Hoeckenisse!  En….dat gaat niet zo snel weer gebeuren! Optreden voor ASVK en dat betekent Algemene Senioren Vereniging Klaaswaal. In deze vereniging zitten mensen uit Zuid-Beijerland, Numansdorp, Klaaswaal en Westmaas.

Het koor bestaat deze middag uit 34 personen, toch nog aardig wat, in deze grieptijd en er zijn natuurlijk altijd nog “werkers” onder ons. Na het Clublied de  petjes op en Zeemansliedjes. Na enige aarzeling werd er steeds meer meegezongen en geklapt.

Zo kwam de stemming er goed in en dat is fijn voor ons koor. Er was zelfs een verloting en ook “onze” mensen vielen in de prijzen! Zelfs op het laatste lootje!!! (he Janneke)

We werden goed verzorgd met drankjes en hapjes en tenslotte ging iedereen weer tevreden naar huis! Ik kwam nogal laat thuis! Kwam weer eens “bekenden” tegen! (Heb ik nooit!!!) Thuis heb ik tegen (zieke) Jan gezegd: ”Het was zoooo leuk en we waren zooo goed!” Ze riepen steeds: ”Bis, Bis” Toen hebben we maar een lange toegift gegeven en ze bleven applaudisseren!!!! Dus mondjes dicht!!!

En de groetjes van Anneke den Boer

Optreden in De Hoeckenisse te Klaaswaal dd. 13-03-2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven