OPTREDEN TIJDENS DE ’s GRAVENDEELSE FEESTWEEK dd. 31-08-2018

OPTREDEN TIJDENS DE ’s GRAVENDEELSE FEESTWEEK dd. 31-08-2018

Uitgenodigd door het Bestuur van de Stichting Festiviteiten in s’-Gravendeel namen wij –Koor De Eilanders– dinsdag 21 augustus deel aan Korenslag in het Dienstencentrum ’t Weegje,waar we al vaak een optreden verzorgd hebben.  Het was er deze avond tjokvol.

Behalve wij, traden ook Polderjongens den Driesprong en Shantykoor Hoekschewaard op.

De Polderjongens traden als eerste op, met hun rode hoedjes (leuk om te zien). Als tweede kwamen wij Koor De Eilanders en het geheel werd afgesloten door het Shantykoor. Ondanks de warmte werd er door het publiek en ons uit volle borst gezongen en geklapt bij alle gezellige en leuke meezingnummers.

Wij kunnen terugzien op een zeer geslaagd optreden bij de 39ste s’Gravendeelse Feestweek.

Wil

OPTREDEN TIJDENS DE ’s GRAVENDEELSE FEESTWEEK dd. 31-08-2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven