Optreden in Spinhof te ’s Gravendeel dd.14-09-2018

Vrijdag 14 september: we zingen in Spinhof in ’s Gravendeel.  

Dit is een senioren complex van 50 appartementen, waar o.a. “oud” koorlid Simon Neeleman en zijn vrouw wonen. Helaas,ze zijn er niet, weekendje weg! Ook leuk!!

Joop brengt de “kar” mee. De “kar” met alle belangrijke attributen, welke wij iedere keer weer nodig hebben bij onze optredens. Er zijn 4 mannen, die hier verantwoordelijk voor zijn. Dit even terzijde, maar het is wel belangrijk!! Nadat alles is geïnstalleerd, starten we iets over half 8 met ons optreden.

Het is niet heel erg druk, maar wat leuk ” onze” Hans en zijn vrouw Bets komen ook kijken. Hans is nog niet goed bij stem en met z’n allen hopen wij voor hem en ons koor, dat hij er weer gauw bij is. We beginnen met zeemansliedjes; dus petjes op. Hier en daar zingt er al iemand in het publiek mee. Daarna nog een paar “gewone” liedjes en het is alweer pauze. Kelen smeren.

Het tweede deel zit de stemming er beter in. Helaas ….Jantje Koopman’s  “rode rozen”… hadden ze te weinig water of….. ??!! Joop deed z’n uiterste best om een dame te strikken voor zijn vrije zondag, maar helaas ……ze hadden het een partij druk!!

Aan het eind nog een toegift, Elvis!

Na ons slotlied van Joop’s grote vriendin, kregen we een groot applaus en verklapte de organisatie mij, dat iedereen een heel leuke avond gehad had en ze hopen dat we volgend jaar weer terug komen.

Groetjes Anneke den Boer

 

Optreden in Spinhof te ’s Gravendeel dd.14-09-2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven