Verslag optreden voor de Stolkse Vrouwen dd. 18-04-2017

Verslag Optreden voor de Stolkse Vrouwen 18-04-2017

Per bus arriveerden we om 19.30 uur bij Centrum HET KWARTIER in Stolwijk en werden daar gastvrij ontvangen door 2 dames, die ons begeleiden naar de artiesten foyer waar de koffie al klaar stond.

Om 20.00 uur stonden we opgesteld op het toneel en na het openen van de gordijnen starten we met ons kennismakingslied. De zaal was gevuld met 87 vrolijke dames en een heer (onze fotograaf). De sfeer zat er al goed in en er werd uit volle borst meegezongen.

We hoorden dat de meeste dames zelf bij een koor zaten. Super! Leuk, onze liedjes zijn ook zeer herkenbaar en meezingbaar voor iedereen.

Er werd een compliment gemaakt over het leuke, mooie en gevarieerde repertoire van onze liedjes. Niet alleen meezingen, maar ook de dans hoorde daarbij en werd niet vergeten. Een opperbeste stemming en een heerlijk ontspannen sfeer.

Opmerkingen die we hoorden:

-Wat hebben we genoten.
-Een gezellig koor, het plezier straalt er vanaf.
-Fijne avond, mooi repertoire.

Met lovende woorden sloot Mevrouw Annie Kool de avond af, met voor het koor nog een lekkernij, dit voor de komende oefenavond samen.

Ze was blij dat ze ons zo goed en duidelijk (A.B.N.) had kunnen verstaan, haar familie komt ook uit de Hoeksche Waard en kan het onderlinge dialect van de familie niet volgen en verstaan . Wij wel, al spreken we het zelf niet. Na nog een toegift van het koor keerden we weer huiswaarts.

Ook voor het koor was het een succesvolle en heel gezellig geslaagde avond. Ook wij hebben genoten, als was het gelukkig niet voor HET KWARTIER (naam van het centrum), maar langer die avond.

Groetjes,
Annelies Boelhouwer.

 

Verslag optreden voor de Stolkse Vrouwen dd. 18-04-2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven