Optreden tijdens de jaarlijks terugkerende Spuidag in Oud Beijerland 01-07-2016

Optreden tijdens de jaarlijks terugkerende Spuidag in Oud Beijerland 01-07-2016

De weergoden waren ons goed gezind. Droog weer en rond 14.30 uur liet zelfs het zonnetje zich zien. De stemming was weer feestelijk, zowel op het water als op de kades met gezellige, leuke, lekkere, allerlei doe dingen en bezienswaardige stands. Ook het zeespook joeg de mensen de stuipen op het lijf met z’n rijdend schip. Een bezienswaardigheid op zich… Natuurlijk waren de diverse shantykoren ook weer present met hun vissers -en zeemansliedjes.

Ons Koor De Eilanders had de eer om op het hoofdpodium te mogen optreden van 13.00 uur tot 15.00 uur. Na de pauze stroomden de terrassen en straten vol. Gezellig, er werd uit volle borst meegezongen tijdens de zeemans-vissersliedjes en meezingers uit ons eigen uitgebreide repertoire.

Een klein mannetje in Feyenoordtenue en met mooie hanenkam, werd door de dirigent op het podium gezet. Spontaan zette ons koor Hand in hand in, speciaal voor hem. Hij nam de microfoon van de dirigent over en zong zonder enige schroom of verlegenheid, zijn eigen solo, bijgestaan door Koor De Eilanders. Prachtig!

Na ons optreden werd het podium vrijgemaakt voor de allerjongsten. Ballet groep Balance’th. Geweldig ,wat deden ze hun best. Trotse ouders, familie en toeschouwers applaudisseerden luid. De dag werd afgesloten door smaakmakers Mot Wat.

Zo was er weer een feestelijke Spuidag voorbij. Op naar 2018!

Annelies Boelhouwer.

 

Optreden tijdens de jaarlijks terugkerende Spuidag in Oud Beijerland 01-07-2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven