Optreden Algemene Seniorenbond ‘s Gravendeel 26-02-2018

Optreden Algemene Seniorenbond ‘s Gravendeel  26-02-2018

Een aantal weken geleden zouden we hier een optreden verzorgen, maar door “KONING WINTER” ging dat niet door.

Maar maandagmiddag was het zover, ondanks de koude wind buiten. Toen we binnen kwamen in een heerlijke warme zaal, zat het publiek al aan de koffie met wat lekkers erbij op ons te wachten. Na het openingswoord begonnen we zoals altijd met het clublied, wat sommige mensen ook meezongen, we hebben hier ook al verschillende keren mogen optreden.

Daarna gingen de matrozenpetten op (onze kapitein J. was zijn pet vergeten) en werden er zeemansliedjes ten gehore gebracht, o.a. Westenwind, Sailing Home, Junge komm bald wieder en andere liedjes die met de zee te maken hebben.

Na de pauze gingen we door met een aantal liedjes waarbij vrolijk mee geklapt en gezongen werd, heel gezellig. Bij het nummer Jan Klaassen was trompetter, was er een klein jochie die aan de hand van Joop mee marcheerde van den Helder tot Den Briel.

Na een dankwoordje en applaus ging ieder weer naar huis. We kunnen terugzien op een geslaagde middag.

Wil

 

Optreden Algemene Seniorenbond ‘s Gravendeel 26-02-2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven